Роль цитокінів у диференційній діагностиці та оптимізації лікування негоспітальної пневмонії у хворих на цукровий діабет - Махаринська, О.С.; Лебединська, М.М.; Сидоров, Д.Ю.; Пожар, В.Й.; Шоп, І.В.; Дорошенко, О.В. (Международный медицинский журнал, 2015)
Розглянуто роль ендогенних поліпотентних регуляторів (цитокінів) у пошуку шляхів оптимізації діагностики і лікування пневмонії у пацієнтів із цукровим діабетом, а також визначені несприятливі чинники, які впливають на перебіг захворювання, з метою підвищення рівня надання медичної допомоги таким хворим.