Концептуальні підходи до визначення економічних моделей розвитку промисловості - Венжега, Р.В. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті аналізуються концептуальні теоретичні підходи до визначення змістовних особливостей економічних моделей розвитку промисловості як основи для формування відповідних стратегій. Зроблено висновок про доцільність виділення індустріальної, неоіндустріальної та постіндустріальної моделей розвитку промисловості.