Формування стратегії ризикозахисту інжинірингової фірми - Попова, Г.Ю. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті розглянуто питання удосконалення системи управління ризиками в контексті формування стратегії ризикозахисту інжинірингової фірми. Сформульовано передумови використання комплексних методів попереджуючого управління ризиками, обґрунтовано практичні підходи до розробки стратегії ризик-менеджменту інжинірингової фірми в існуючих умовах.