Аналіз моделей і методів розподілу трудових ресурсів в управлінні реалізацією портфеля ІТ-проектів - Івченкова, О.Ю.; Лях, А.О. (Вісник економічної науки України, 2016)
У статті розглянуто питання важливості розподілу трудових ресурсів в управлінні реалізацією портфеля ІТ-проектів. Проаналізовано підходи, методи та моделі, які застосовуються для оцінки економічної ефективності діяльності підприємства. Проведено аналіз зарубіжних методів оцінки ефективності інвестицій в ІТ-проекти: фінансових, якісних, імовірнісних.Для аналізу було обрано найбільш популярні і застосовувані на практиці методи і моделі. У процесі аналізу були встановлені відмінні риси, переваги і недоліки кожного з методів.