Концептуальні основи формування людського капіталу в збалансованій системі показників - Каменська, О.О.; Весела, Н.О. (Вісник економічної науки України, 2016)
В статті визначено необхідність розробки стратегічної карти людського капіталу у збалансованій системі показників з урахуванням нових умов господарювання та демографічної кризи. Розглянуто проблеми формування людського капіталу промислового підприємства в контексті інноваційного розвитку та розроблено методичні рекомендації щодо підвищення якості людського капіталу за допомогою збалансованої системи показників.