Стратегічні сценарії структурного розвитку промислових регіонів України - Ляшенко, В.І.; Харазішвілі, Ю.М. (Вісник економічної науки України, 2016)
Досліджено стан та рівень ефективності структурного розвитку промислових областей та відповідних економічних районів України через визначення інтегральних індексів та порівняння з інтегральними пороговими значеннями. Розроблено сценарій структурного розвитку промислових областей України, що відповідає досягненню фази розквіту постіндустріального розвитку, результатом якого є щорічні стратегічні орієнтири індикаторів та ключових макропоказників структурного розвитку до 2020 р., які можуть слугувати критерієм ефективності виконання стратегій розвитку.