Модернізація економіки України в контексті світових тенденцій індустріального розвитку - Іванов, С.В.; Солдак, М.О. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
Статтю присвячено проблемам модернізації економіки України. На основі дослідження сучасних світових тенденцій індустріального розвитку визначено, що інноваційне оновлення української економіки потребує перерозподілу повноваженьв управлінні. Акцентовано увагу на здійснення регіональної політики, що ставить за мету розвиток здібностей головних дійових осіб до безперервного навчання і стратегічної інноваційної поведінки.