Емблематичність як вираження енігматичності - Голобородько, Я. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Лукаш Скупейко. “Міфопоетика “Лісової пісні” Лесі Українки”. – К.: “Фенікс”, 2006. – 416 с.