Концепція управління людським капіталом промислового підприємства в умовах інноваційного розвитку - Каменська, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті розглянуто проблеми управління людським капіталом промислового підприємства в контексті інноваційного розвитку, визначено основні підходи до використання та підвищення якості управління людським капіталом на корпоративному рівні. Розроблено концепцію управління людським капіталом промислового підприємства, яка дозволить підвищити його інноваційну активність відповідно зі стратегією розвитку.