Розробка системи підтримки прийняття рішень для розподілу путівок профспілковим комітетом підрозділу - Мельников, О.Ю.; Денисова, С.О. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті розглянуто застосування методу аналізу ієрархій для розподілу путівок профкомом підрозділу. Побудовано інформаційна модель системи на мові візуального моделювання UML. Наведено результати роботи програмного продукту в середовищі Borland Delphi, а саме - реалізація системи підтримки прийняття рішення для розподілу путівок профкомом підрозділу на машинобудівному підприємстві.