Діагностика та лікування подагри - Корж, О.М.; Краснокутський, С.В. (Международный медицинский журнал, 2016)
Розглянуто критерії діагностики й сучасні підходи до терапії подагри. Поінформованість лікарів про сучасні принципи ведення пацієнтів, хворих на подагру, дасть змогу поліпшити ранню діагностику захворювання і забезпечити своєчасне й оптимальне лікування. Знання факторів ризику порушень пуринового обміну, що лежать в основі подагри, і шляхів їх корекції, навчання пацієнтів здорового способу життя створить основу для проведення ефективних профілактичних програм.