Антонич: антиномії польського модернізму чи цілісність національного космосу? - Пономаренко, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Лідія Стефановська. “Антонич. Антиномії”. – К.: Критика, 2006. – 312 с.