Сучасні аспекти діагностики ізольованих і сполучених ушкоджень носа - Гарюк, Г.І.; Самусенко, С.О.; Головко, Н.А.; Кулікова, О.О.; Губін, В.М.; Распопова, І.Ю.; Чуваков, В.Л. (Международный медицинский журнал, 2016)
Надано науково обґрунтовані критерії визначення ступеня тяжкості ізольованих і сполучених ушкоджень носа. Запропоновано робочу класифікацію таких ушкоджень носа для клінічної діагностики і надання адекватної медичної допомоги пацієнтам.