Презентація збірника “Головна течія – гетерогенність – канон в сучасній американській літературі” - Дубініна, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
2 лютого ц. р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулася презентація матеріалів ІІІ Міжнародної конференції з літератури США “Головна течія – гетерогенність – канон в сучасній американській літературі”, яка проходила 3–5 жовтня 2005 року. Міжнародні конференції з літератури США з 1999 р. традиційно проводяться раз на три роки Інститутом літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України разом із Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та за підтримки Посольства США в Україні, активно залучаючи до конструктивного діалогу про найактуальніші проблеми сучасної американської літератури фахівців-літературознавців з усього світу.