Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива - Поліщук, Г.Є.; Мартич, В.В.; Грабовська, О.В.; Ковалевська, Є.І. (Наука та інновації, 2012)
Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.