Вплив застосування державної підтримки на діяльність технопарків в Україні - Єгорова, О.О. (Наука та інновації, 2012)
Розглянуто механізм надання державної підтримки для реалізації інноваційних проектів технологічними парками в Україні. Визначено вплив державної політики на соціально-економічні результати діяльності технологічних парків. Запропоновано законодавчі зміни щодо надання державної підтримки як чинника подальшого підвищення ефективності технологічних парків в Україні.