“Коронація слова” – 2007 (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
7 червня ц. р. відбулася церемонія вручення премій авторам-переможцям VII Всеукраїнського конкурсу романів, кіносценаріїв та п’єс “Коронація слова”, започаткованого торговою маркою “Корона”. Уже сім років подружжя Логушів плідно продовжує славетну традицію підтримки української культури, закладену династіями Терещенків, Симиренків, і щороку молодих талановитих українських митців більшає – за час існування конкурсу видано понад 60 “коронованих” творів.