Математичне моделювання режиму передкристалізаційної обробки технічно чистого заліза - Дубовий, О.М.; Чечель, О.В.; Жданов, О.О. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2014)
На основі експериментальних даних побудовано математичну модель впливу параметрів режиму передрекристалізаційної термічної обробки на показники твердості технічно чистого заліза марки 10880, що надало можливість виявити основні фактори, які впливають на вказану характеристику. Встановлено, що підвищення твердості і міцності технічно чистого заліза відбувається за рахунок здрібнення субструктури.