Урочисте засідання вченої ради з нагоди ювілею академіка Д.В. Затонського - Селіверстова, С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
3 липня 2007 року в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України відбулося урочисте засідання вченої ради Інституту, присвячене 85-річчю від дня народження видатного українського літературознавця, доктора філологічних наук, професора, академіка НАН України, дійсного члена Європейської академії наук і мистецтв Дмитра Володимировича Затонського.