Міжнародна конференція молодих учених - Тараторіна, С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
З 19 по 21 червня ц. р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України проходила ІX міжнародна конференція молодих учених. Уперше зібрання такого рівня було організоване 1997 року. За десять років свого існування конференція здобула авторитет і визнання серед молодих учених України та країн Східної Європи. Це підтверджує широка географія цьогорічної події.