Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1911–1918) - Миронець, Н. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Епістолярна спадщина Володимира Винниченка кількісно велика й інформативно багата. Вона вже привертала до себе увагу дослідників. Були опубліковані окремі блоки листування В.Винниченка з різними громадськими й культурними діячами, на основі листування написано низку статей, воно використовувалося в монографічних дослідженнях, присвячених життю і творчості В.Винниченка.