Влияние бора на структуру и механические свойства литых γ-TiAl сплавов - Голтвяница, В.С.; Баньковский, О.И.; Цивирко, Э.И.; Голтвяница, С.К. (Современные проблемы физического материаловедения, 2010)
Встановлено, що модифікування бором в оптимальній концентрації 0,15— 25% (мас.) литих γ-TiAl сплавів дозволяє покращити їхні механічні властивості за температур до 700 °С.