Одержання біметалів методами порошкової металургії (Огляд) - Гогаєв, К.О.; Радченко, О.К.; Нгуен, К.К.; Радченко, Л.О. (Современные проблемы физического материаловедения, 2011)
Проведений огляд методів порошкової металургії, що застосовують для одержання біметалів фрикційних, антифрикційних, фільтрових та електроконтактних матеріалів. Пресування та прокатування порошків дозволяють отримувати біметали з шарами різної товщини. При одержанні біметалів з порошків для уникнення дефектів при досягненні безпористого стану вибирають порошки з відповідною формованістю.