“А я відкритий людям і світам...” - Баран, Є. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Олександр Довбуш – поет і міліціонер. У наш час таке поєднання професії та покликання звучить як оксюморон.