60-річчя члена-кореспондента НАН України Ю.В. Слюсаренка (Вісник НАН України, 2017)
24 січня виповнюється 60 років відомому фізику-теоретику, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Юрію Вікторовичу Слюсаренку.