Із зали засідань Президії НАН України (23 листопада 2016 року) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 23 листопада 2016 року розглядалися такі питання: • технології зварювання для виготовлення і ремонту металевих конструкцій із високоміцних сталей (доповідач — член-кореспондент НАН України В.Д. Позняков); • науково-інноваційний потенціал мобілізації та використання нових рослинних ресурсів (доповідач — доктор сільськогосподарських наук Д.Б. Рахметов); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.