Лідер науки України – 2016. Web of Science Award (Вісник НАН України, 2017)
15 грудня 2016 р. у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбулася урочиста церемонія вручення нагороди «Лідер науки України — 2016. Web of Science Award», якою було відзначено найвпливовіших українських учених, наукові журнали, науково-дослідні установи та вищі навчальні заклади, внесок яких у розвиток науки здобув, за даними наукометричної бази Web of Science компанії Thomson Reuters, найбільше визнання світової наукової спільноти.