“Дискурс романтизму в літературі США” - Дубініна, О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
19 травня ц. р. в Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України вiдбувся ІІІ всеукраїнський симпозіум з американської літератури. Ці традиційні наукові заходи разом із міжнародними конференціями, присвяченими літературі США, – важлива частина діяльності Центру американських літературних студій в Україні при Інституті літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України.