Із зали засідань Президії НАН України (7 грудня 2016 року) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 7 грудня 2016 року розглядалися такі питання: • про виконання цільової комплексної програми НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових речовин і матеріалів хімічного виробництва» (доповідач — академік НАН України В.Г. Кошечко); • високонадійні системи математичного забезпечення (доповідач — академік НАН України О.А. Летичевський); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.