Роль інформаційного ринку в трансформаційних процесах економіки - Іванова, В.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Висвітлена роль інформаційного ринку для підвищення ефективності інформаційного забезпечення економіки, заснованої на знаннях та умов для його розвитку.