Вплив інноваційної діяльності на конкурентоспроможність підприємств Хмельницької області - Кравчук, В.В.; Гринчук, В.М. (Наука та інновації, 2013)
Проведено аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств Хмельницької області та розглянуто проблеми створення інноваційної моделі розвитку промисловості на основі поєднання науково-технічної та виробничої сфер і ефективного управління нововведеннями як чинника підвищення конкурентоспроможності економіки.