Математична модель системи цільової оцінки платоспроможності підприємства - Манако, О.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Описано математичну модель системи цільової оцінки платоспроможності підприємства, побудовану на базі системного аналізу та математичних засад загальної теорії систем.