Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності - Крутовий, Ж.А.; Запаренко, Г.В.; Касілова, Л.О.; Нєміріч, О.В.; Гавриш, А.В. (Наука та інновації, 2013)
Спроектовано рецептурний склад кексу з максимально можливим вмістом ретинолу. Виріб, збагачений марганцем, вітамінами D і групи В, характеризується збалансованим вмістом незамінних амінокислот.