Стратегічні орієнтири для менеджера - Савіна, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензія на книгу І. А. Ігнатьєвої. Стратегічний менеджмент: теорія, методологія, практика. – К.: Знання України, 2005 – С. 250.