Економіко-математична модель дослідження коливальних процесів функціонування транспортних систем - Бажан, Л.І. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Запропонована до розгляду економіко математична модель дослідження коливальних процесів функціонування транспортних систем, яка дає можливість визначити стратегію швидкого реагування на зміни, що відбуваються у внутрішньому та зовнішньому середовищах.