Методологічні принципи розгляду соціально-економічної системи регіону в період трансформації підсистем суспільства - Рудакова, Т.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Розглядаються методологічні принципи розгляду соціально-економічної системи в період трансформації підсистем суспільства з метою підняття рівня конкурентоспроможності країни.