Апаратно-програмні комплекси для автоматичного зварювання неповоротних стиків трубопроводів атомних електростанцій - Махлін, Н.М.; Коротинський, О.Є.; Свириденко, А.О. (Наука та інновації, 2013)
Наведено результати доробку ІЕЗ ім. Є.О. Патона по створенню вітчизняних зразків обладнання з елементами адаптивного керування для автоматичного зварювання неповоротних стиків трубопроводів при монтажі і ремонті енергоблоків атомних та теплових електростанцій, в суднобудуванні, хімічному машинобудуванні, на підприємствах нафтогазового комплексу та в інших галузях промисловості.