Моделювання технології миттєвих електронних платежів у процесинговій системі - Духота, Є.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2008)
Запропонована модель технології здійснення миттєвих електронних платежів в системі незалежного корпоративного процесингового центру. Зазначені основні положення надійного, стійкого функціонування платіжної системи.