Управління процесами комерціалізації інновацій: досвід університетів Швеції та можливості його застосування в Україні - Шатоха, В.І.; Полушенко, В.А. (Наука та інновації, 2014)
Розглянуто шведську модель комерціалізації інновацій університетом. Побудована модель комерціалізації результатів наукової діяльності ВНЗ України за допомогою розподіленого включення формальних ознак інноваційного об’єкта за аналогією до концепції Knowledge Mining.