Сучасні моделі оцінки ймовірності банкрутства підприємств - Железняк, В.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є висвітлення існуючих в зарубіжній та вітчизняній практиці моделей оцінки ймовірності банкрутства підприємств для розробки пропозицій щодо їх застосування на діючих підприємствах України.