Налоговое регулирование торговых отношений - Покатаева, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Ціль статті – дослідження рівня і тенденцій змін у податковому навантаженні торгівельної галузі, розробка пропозицій щодо реформування оподаткування торгівельних підприємств на основі узагальнення зарубіжного досвіду і критичної оцінки вітчизняного.