Оцінка придатності елементів енергетичного обладнання до експлуатації понад парковий ресурс - Дробенко, Б.Д.; Будз, С.Ф.; Асташкін, В.І. (Наука та інновації, 2014)
Запропоновано підхід до визначення напружено-деформованого стану діючих елементів котлоагрегатів та дослідження можливості їх подальшої експлуатації. Досліджено стан барабанів котлоагрегатів блоків № 6 Добротвірської та № 5 Бурштинської теплових електростанцій ПАТ ДТЕК «Західенерго», які вичерпали свій парковий ресурс. Розроблено рекомендації щодо покращення технології їх ремонту та зроблено висновок про можливість подовження термінів їх експлуатації.