Алгоритми аналізу телевізійних і тепловізійних зображень у відеопристроях та системах спецпризначення - Боюн, В.П.; Сабельніков, П.Ю.; Сабельніков, Ю.А. (Наука та інновації, 2014)
Наведено результати виконання проекту «Розробка алгоритмів та програмних моделей для аналізу телевізійних та тепловізійних зображень» (шифр ВК 200.16.13). Проаналізовано відомі та запропоновано нові методи і алгоритми для обробки телевізійних та тепловізійних відеозображень, які дозволять створювати більш ефективні пристрої та відеосистеми спеціального призначення.