Розробка технології отримання великогабаритних кристалів складних оксидів для експериментів з реєстрації мюон-електронної конверсії в фізиці високих енергій - Герасимов, Я.В. (Наука та інновації, 2014)
Запропоновано технологічні прийоми для отримання якісних великогабаритних сцинтиляційних кристалів на основі силікатів рідкісноземельних елементів. Розроблено спосіб наплавлення іридієвих тиглів за рахунок використання евтектичної суміші замість фази того чи іншого оксиортосилікату.