Пост-реліз Міжнародного форуму Комплекс забезпечення лабораторій (Наука та інновації, 2014)
VII Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій» успішно завершив свою роботу 14—16 жовтня 2014 р. у ВЦ «Київ ЕкспоПлаза». Форум — унікальний та єдиний в Україні захід, який об’єднує всі сегменти лабораторної індустрії в промисловості, наукових дослідженнях, а також змістовну науково-практичну та ділову програми, охоплюючи найбільш важливі та актуальні питання, основні світові тенденції розвитку галузі.