Unde malum, или в каком мире мы живем? - Кононов, И. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2015)
Рецензия на: Бауман З., Донскіс Л. Моральна спільнота. Втрата чутливості у плинній сучасності / Пер. з англ. О. Буценка. — К.: Дух і літера, KMBS, 2014. — 280 с. Сер. “Бібліотека спротиву. Бібліотека надії".