Web-портал системи агромоніторингу - Шелестов, А.Ю.; Кравченко, О.М.; Волошин, С.В.; Грипич, Ю.А.; Куссуль, О.М.; Міронов, А.І.; Правдюков, П.Д. (Наука та інновації, 2011)
Розглянуто web-портал, який може використовуватись як засіб взаємодії з розподіленою інформаційною системою агромоніторингу. Для оцінки стану сільськогосподарських культур в цій системі використовуються наземні та супутникові дані.