Пам’ятi Чернеги Д.Ф. (Современная электрометаллургия, 2015)
18 травня 2015 р. пішов з життя видатний педагог та вчений, учасник Великої Вітчизняної війни, член-кореспондент НАН України, заслужений працівник вищої школи України, заслужений професор НТУУ «КПІ», декан інженерно-фізичного факультету 1972–1988 років, перший завідувач кафедри фізико-хімічних основ технології металів Чернега Дмитро Федорович.