Возрастные и половые особенности функционального состояния сердечно-сосудистой и нервной системы у детей с экстрасистолической аритмией при реабилитации в санатории - Швец, А.В.; Бобрик, Ю.В.; Корепанов, А.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
У даній статті представлен аналіз вікових та полових особливостей аритмічного синдрому, стана серцево-судинної, нервової системи, адаптаційного потенціалу у дітей з екстрасистоличної аритмією на основі вивчення даних проб з навантаженням, інструментальних методів дослідження на санаторно- курортному етапі реабілітації до початку відновного лікування.