Оптимизация путей коррекции синдрома когнитивных расстройств на фоне симптоматической эпилепсии у больных с посттравматическими кистозными образованиями головного мозга - Корсунская, Л.Л.; Иошина, Н.Н.; Дубский, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
В статті наведені результати лікування синдрому когнітивної дисфункції у хворих з посттравматичними кістозними утвореннями головного мозку, які мають також симптоматичну епілепсію, препаратом нейропептидів. Показано поліпшення показників когнітивної функції на тлі зниження пароксизмальної активності головного мозку у обстежених хворих.